HASAN KALYONCU
ÜNİVERSİTESİ

Sosyal Bilimler Enstitüsü

İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programında 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınavları Hakkında

Yayın Tarihi: 18.12.2018

LinkedIn'de Paylaş
Sayın Öğrencilerimiz,
--- İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programında 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınavları 05 Ocak Cumartesi ve 06 Ocak Pazar günlerinde Ankara - İstanbul - Gaziantep sınav merkezlerinde yapılacaktır.
--- Hangi merkezde sınava girmek istediğinizi işaretleyerek imzalayıp "sbe@hku.edu.tr" mail adresine gönderiniz.
--- İmzasız ve eksik bilgi ile tarafımıza gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır!
--- Tercih formunuzu En geç 23 Aralık 2018 mesai bitimine kadar ''sbe@hku.edu.tr" mail adresine göndermeniz gerekmektedir.
Bilgilerinize sunarız.

Not:Yönetmelik gereği kayıtı silinen öğrenciler sınava alınmayacaktır.